Täydennä yrityksesi leffakokoelmaa Qredin yrityslainalla

Täydennä yrityksesi leffakokoelmaa Qredin yrityslainalla

Joissakin tapauksissa yrityksen laadukas ja monipuolinen leffakokoelma voi tuoda yrityksen asiakkaille korvaamatonta lisäarvoa. Tällöin leffakokoelman hankkiminen tai jo olemassa olevan kokoelman täydentäminen tuntuu houkuttelevalta, mutta yrityksen budjetti saattaa olla syystä tai toisesta tiukoilla. Tällöin kannattaa tutustua Qredin yrittäjille tarjoamiin vaihtoehtoihin ja harkita yrityslainan ottamista hyvin ehdoin.

Leffakokoelma tuomaan asiakkaille lisäarvoa

Monissa yrityksissä on hyvä olla kattava leffakokoelma esimerkiksi vieraiden viihtyvyyden varmistamiseksi. Esimerkiksi syrjäisellä järvenrantamökillä, jota vuokraat toisten käyttöön, hyvä valikoima leffoja ja tv-sarjoja tuo asiakkaille lisäarvoa. Niiden parissa loma sujuu leppoisissa merkeissä, vaikkei lomasää sattuisikaan suosimaan – ja Suomen kesäsää jos mikä osaa olla oikukas!

Vaikka suoratoistopalvelut ovatkin osittain korvanneet DVD- ja Blue Ray -leffat, on ainakin osa klassikoista ja asiakkaiden suosikkileffoista kiva saada omiin kokoelmiin myös levymuodossa. Näin niihin on helppo palata siinäkin tapauksessa, että valitsemasi suoratoistopalvelu saattaa poistaa leffan tai vaikkapa suosikki-tv-sarjan valikoimistaan. Suoratoistopalveluiden yleistymisen myötä DVD- ja Blue Ray -leffojen hinnat ovat laskeneet roimasti, mutta silti oman yrityksen budjetti saattaa olla tiukoilla, jos kerralla haluaisi ostaa suuremman määrän leffoja. Tällöin kannattaakin harkita Qredin yrityslainaa, jota voi hakea näppärästi netissä täytettävällä lomakkeella.

Jos mökki sijaitsee kovin syrjässä, eivät nettiyhteydet välttämättä edes toimi ihan niin nopeasti ja luotettavasti kuin suurista kaupungeista tulevat turistit ovat tottuneet. Suoratoistopalvelut saattavatkin pätkiä ja pahimmillaan kova ukkosmyrsky voi jopa katkaista sähköt. Erityisesti tällöin hyvä levyinä löytyvä leffakokoelma on sopivaa viihdettä, sillä siitä pääsee nauttimaan jopa sähköjen katkettua, jos vain kannettavassa tietokoneessa riittää akkua ja siitä löytyy DVD-asema.

Hyvä leffakokoelma on näppärä myös esimerkiksi yrittäjälle, joka vetää vaikkapa lasten- tai nuortenleirejä tai iltapäiväkerhoja. Huonolla säällä lapset ja nuoret viihtyvät hyvin kivan elokuvan parissa ja leffasta voidaan myös keskustella yhdessä sen katselun jälkeen. Elokuva voidaan valita myös jonkin teeman mukaan, ja elokuva onkin helppo tapa aloittaa keskustelu myös vaikeista aiheista, kuten koulukiusaamisesta ja masennuksesta. Lapselle tai nuorelle on paljon helpompaa aloittaa ja ottaa osaa keskusteluun, jossa puhutaan leffan roolihenkilöistä – eikä itsestä.

Kuinka lainan hakuprosessi sujuu?

Qredin yrityslainan hakeminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa. Sinun ei tarvitse kuin valita tarvitsemasi lainasumma ja kirjoittaa yrityksesi Y-tunnus hakulomakkeeseen, minkä jälkeen voit klikata hakulomakkeen vihreää ”Hae lainaa” -nappia. Voit hakea Qred-sivuston kautta yrityslainaa 1 000 eurosta aina 200 000 euroon saakka. Jo 1 000 eurolla saa hyvän kokoelman laatuleffoja!

Qredin yrityslainan hakemiseen ei liity riskejä, sillä lainaan ei liity aloitusmaksuja eikä piilokuluja, etkä lainaa hakiessasi vielä sitoudu mihinkään. Saat Qrediltä myös henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua koko lainanhakuprosessin ajan.

Miksi juuri Qred?

Qred on erikoistunut auttamaan yrityksiä ja Qredin toimijat tietävät itsekin yrittäjinä, millaisia haasteita perinteisten luotonantajien ja pankkien kanssa asioimiseen saattaa joskus liittyä. Tämän vuoksi Qred pyrkiikin tarjoamaan pienille yrityksille mahdollisimman joustavia ja yksinkertaisia rahoitusvaihtoehtoja. Qredin avainluvut puhuvat puolestaan, sillä yritys on onnistunut saavuttamaan jo 7 200 % kasvun, työllistämään yli 100 osaajaa, luomaan kuusi markkina-aluetta ja yli 5 000 työpaikkaa. Upeaa, vai mitä?

Qredin asiakkaat ovat käyttäneet yritysrahoitusta esimerkiksi oman toimialansa laajentamiseen ja joulusesonkiin valmistautumiseen. Yritysrahoitus on näppärä vaihtoehto myös tilanteessa, jossa yrityksen on hankittava kerralla tavallista suurempi varasto.

DynamiX