Tapetoi lempileffasi inspiroimana

Tapetoi lempileffasi inspiroimana

Jotkut leffat ovat sellaisia, että ne jäävät ihon alle ja herättävät tunteita vielä usean katselukerran jälkeenkin, ja niitä on mukava katsoa kerta toisensa jälkeen suoratoistopalvelun kautta. Jos sinulla on tällainen lempileffa, haluat ehkä tuoda ripauksen leffan tunnelmaa myös kotiisi. Yksi oivallinen tapa tuoda leffan komponentteja oman kodin sisustukseen on valita kodin tapettien teemat leffan pohjalta. Ehkäpä leffassa oli jokin erityisen tunteita herättävä huone, jonka tapetista haluat ottaa inspiraatiota omaan kotiisi? Tai ehkäpä tapahtumat sijoittuvat johonkin tiettyyn kaupunkiin tai vaikkapa autiolle saarelle, jota muistuttavan maiseman haluaisit tapetoida kotisi seinälle?

Etenkin syksyn leffailtoja varten kannattaa valmistaa koti erityisen tunnelmalliseksi sopukaksi. Kauniisti tapetoituun kotiin on mukava vetäytyä katsomaan upeita leffoja tuulen tai myrskyn tuivertaessa ulkona. Olipa haaveesi millainen tahansa, kannattaa lähteä etsimään hyvää ratkaisuvaihtoehtoa ja inspiraatiota Kotitapetti-nimiseltä sivustolla!

Tapetoi kotiisi lempileffasi tapahtumakaupungin tunnelmaa

Löydät Kotitapetti-sivustolta upeita valokuvatapetteja, jotka tuovat kotiisi monien tunnettujen kaupunkien tunnelmaa. Joukosta voi hyvinkin löytyä myös lempileffasi tapahtumakaupungin tunnelmaa hehkuva tapettivaihtoehto. Esimerkiksi New York on suosittu leffojen tapahtumakaupunki ja sille on Kotitapetilla omistettu ihan oma kategoriansa valokuvatapettien alakategoriana.

Valitse vaikkapa keltaisia New Yorkin takseja vilisevä tapetti tai New Yorkin ikonisia siltoja kuvaava näyttävä tapetti. Yleensä jo yhden tehosteseinän tapetoiminen tällaisella näyttävällä tapetilla riittää, sillä jos tapettia käyttää huoneen jokaiselle seinälle, voi lopputulos olla rauhaton. Tehosteseinän rinnalla tapetin väreihin sopivalla maalilla maalatut seinät rauhoittavat huonetta, mutta lopputulos on silti näyttävä.

Tuo kotiisi ripaus luontoa

Jos lempileffasi tapahtumapaikkana on luonto, voit valita kotisi tehosteseinään tapahtumapaikan tunnelmaa henkivän luontoaiheisen tapetin. Tutustu siis Kotitapetin valokuvatapettien Luonto ja maisema -alakategoriaan, josta löydät esimerkiksi upeita merimaisemia. Merenalainen maailma on monen leffan teemana ja näyttää upealta myös suomalaisen vaalean kodin seinällä!

Sisusta lastenhuone lapsen lempileffan teeman mukaan

Myös lastenhuone on mahdollista sisustaa lapsen oman lempileffan teeman mukaan. Lastenhuoneessakin tarkkaan harkittu tapetoitu tehosteseinä on helppo tapa luoda huoneeseen haluttua tunnelmaa. Kotitapetilta löytyy tähänkin upeita vaihtoehtoja. Jos lapsen lempileffa on Liisa Ihmemaassa, tutustu esimerkiksi kuvatapettiin, joka tuo mieleen Ihmemaasta tutun kaniinin. Toinen upea vaihtoehto Ihmemaa-huoneeseen on valokuvatapetti, jossa on avaimenreikää muistuttava pensasportti. Kuva houkuttelee lasta sukeltamaan omaan mielikuvitusmaailmaansa ja luo lastenhuoneeseen kivan tunnelman.

Lastenhuoneen kohdalla lapsi kannattaa ottaa mukaan suunniteltaessa huoneen sisustusta ja tehosteseinän tapettia. Saatat jopa yllättyä, kuinka hyviä ideoita lapsellasi on ja kuinka ennakkoluulottomasti hän suhtautuu huoneensa ilmeen vaihtamiseen!

DynamiX