Sisusta kotisi elokuvatähtien tyyliin

Sisusta kotisi elokuvatähtien tyyliin

Seuraamme silmä tarkkana elokuvatähtien elämää lehdissä, sosiaalisessa mediassa ja televisiossa. Maineen ja mammonan mukana suuret elokuvatähdet kantavatkin harteillaan taakkaa siitä, että heidän tekemisiään seurataan alati, missä ikinä he liikkuvatkin.

Tästä syystä olemme päässeet kurkistamaan myös monien elokuvatähtien koteihin, jotka luonnollisesti kuvaavat varsin usein näyttelijöiden menestystä – valtavia kartanoita, uima-altaita, tenniskenttiä, omia elokuvateattereita, kuntosaleja ja autotalleja, johon mahtuisi helposti kokonaisen pienen kylän arsenaali.

Vaikka monien näyttelijöiden kodit huokuvat mahtipontisuutta, voimme huomata, että monien tähtien kodeista on paljastanut yksi mielenkiintoinen yksityiskohta, joka itse asiassa muistuttaa meitä suomalaisia varsin tutusta sisustustyylistä: paljon valkoista, minimalistista sisustusta ja neutraaleja värimaailmoja, jotka tietyllä tapaa muistuttavat paljon pohjoismaalaista sisustusta.

Luksusta kotiin pienellä budjetilla

Itse asiassa tämänkaltainen sisustustyyli on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Monet ihmiset ovatkin huomanneet, että minimalistinen sisustus ei tarkoita sitä, etteikö tila voisi olla samalla myös tyylikäs. Hillityt yksityiskohdat ja harmoniset värimaailmat miellyttävät monen silmää enemmän kuin mahtipontiset ja räiskyvät värit, jotka suorastaan hyppivät silmille.

Tärkeintä oman kodin osalta on toki sisustaa se juuri niin kuin itse siitä pitää. Koska sisustuksessa monet yksityiskohdat ovat makuasia, ei näyttelijöiden kotien sisustusta kannata tietysti noudattaa liian tarkkaan – se, mikä miellyttää parhaiten omaa silmää, on yleensä se kaikkein paras valinta.

Onneksi meidän ei myöskään tarvitse tuhlata kodin sisustamiseen yhtä paljon rahaa kuin Hollywoodin supertähdet! Onkin varsin todennäköisestä, että monen elokuvatähden sisustuksesta haaveilevan pankkitililtä ei löydy heidän idoliensa tapaan useampaa miljoonaa euroa… Mutta ei hätää! Oman kodin sisustaminen onnistuu onneksi huomattavasti huokeammalla budjetilla, kun tilaat kaikki sisustukseen tarvittavat tuotteet osoitteesta https://www.bga.fi/ nopealla toimituksella.

Pienellä vaivalla luksusta kotiin

Oman kodin sisustaminen elokuvatähtien asuttamien kartanoiden malliin ei itse asiassa ole niin vaikea tehtävä kuin miltä se aluksi voi kuulostaa. Tärkeintä on kiinnittää huomiota tiettyihin yksityiskohtiin, joiden avulla voit tuoda ripauksen luksusta omaan kotiisi pienellä vaivalla. Tällaisia yksityiskohtia ovat esimerkiksi kauniit peilit ja tyylikkäät kodintekstiilit. Lisäksi kotiin on helppo tuoda ripaus luksusta koristamalla seiniä trendikkään abstrakteilla julisteilla tai elokuvatähtien suosimalla mustavalkoisella valokuvataiteella. Kaikki nämä tuotteet löydät edullisesti BGA:n verkkokaupasta.

Kodin sisustaminen elokuvatähtien tyyliin vaatii tietysti hieman inspiraatiota. Voit hakea mielenkiintoisia vinkkejä selailemalla kuvia elokuvatähtien kodeissa vierailevien journalistien julkaisemista artikkeleista. Lisäksi esimerkiksi Pinterest ja Google toimivat tänä päivänä loistavana inspiraation lähteenä silloin, kun kyseessä on oman kodin sisustaminen kuuluisien elokuvatähtien malliin.

Kolmas tapa löytää inspiraatiota kodin ilmeeseen on tutustua BGA:n omaan blogiin, josta voit löytää mielenkiintoisia vinkkejä nimenomaan verkkokaupan omilla tuotteilla toteutettuina. BGA:n verkkosivuilta löytyy myös lukuisia inspiroivia kuvia verkkokaupan asiakkailta, ja voit myös itse saada omat kuvasi verkkokaupan sivuille tägäämällä BGA julkaistuihin kuviin.

Kuten voit huomata, oman kodin ilmeen muuttaminen Hollywoodin elokuvatähtien malliin ei olekaan niin vaikeaa kuin miltä se aluksi voi tuntua! Tarvitset vain aimo annoksen inspiraatiota yhdistettynä BGA:n tyylikkäisiin tuotteisiin ja valmista – olet askeleen lähempänä elokuvatähtien luksuksen täytteistä elämää!

DynamiX