Peilikaappi leffahuoneen wc-tilaan

Peilikaappi leffahuoneen wc-tilaan

Jos olet niin onnellisessa asemassa, että kotoasi löytyy oma leffahuone, kannattaa huone varustaa mahdollisuuksien mukaan omalla wc:llä – etenkin, jos huone sijaitsee kodin pohja- tai kellarikerroksessa ja lähin wc sijaitsee yläkerrassa. Leffahuoneita on remontoitu jopa autotalleista, joten vain mielikuvitus asettaa budjetin ohella rajat omille unelmille! Oma wc lisää leffahuoneen viihtyisyyttä ja tekee leffojen nauttimisesta entistäkin miellyttävämpää. Näin sinun ei tarvitse kömpiä kodin muiden tilojen wc:hen edes pitkien maraton-leffailtojen aikana, vaan voit käydä vessassa nopeasti katselun lomassa leffan tärkeimpiä hetkiä menettämättä. Jotta leffahuoneen wc-tilat olisivat mahdollisimman viihtyisät, kannattaa ne varustaa laadukkaalla peilikaapilla, jonne voi kätkeä kaiken tarpeellisen pienen sälän. Kun peilikaapista löytyy hammasharjat ja -tahnat, voi leffahuoneessa tarvittaessa myös yöpyä, jos leffailta venyy kovin pitkäksi. Tämän artikkelin vinkkien avulla sinun on helppo löytää peilikaappi leffahuoneesi wc-tilaan – jopa pienellä budjetilla!

Mistä leffahuoneen peilikaappi?

Laadukas leffahuoneen peilikaappi löytyy näppärästi Rörfokukselta. Rörfokus on muun muassa kylpyhuoneiden, keittiön ja kodinhoitohuoneen sisustamiseen sekä kodin hana- ja putkituotteisiin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman upeita peilikaappeja. Rörfokus on perustettu 2009 ja sen pääkonttori on Ruotsin Gävlessa. Rörfokuksen monipuolisen ja näppärän verkkokaupan ansiosta myös suomalaiset asiakkaat pääsevät nauttimaan Rörfokuksen ammattitaidosta ja laadukkaista tuotteista ilman, että heidän tarvitsee matkustaa peilikaappiostoksille naapurimaahan.

Peilikaappi on niin tärkeä osa wc:n sisustusta, että sen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Rörfokuksella juuri sen oikean peilikaapin valintaa helpottamaan on luotu näppärä lajittelutoiminto, jonka avulla voit lajitella verkkokaupan peilikaapit esimerkiksi nimen tai alimman hinnan perusteella. Moni suosii verkkokauppoja juuri siitä syystä, että verkossa on todella helppoa ja nopeaa vertailla laajoja valikoimia ja tehdä hyviä valintoja. Paikan päällä suuressa liikkeessä menee helposti pää pyörälle ja voi olla erittäin vaikeaa hahmottaa, mitä kaikkea liikkeessä onkaan tarjolla. Verkkokaupassa tuotteiden selaaminen ja vertailu hoituu näppärästi muutamalla klikkauksella, eikä edes vaadi liikkumista paikasta A paikkaan B. Kun tilaat leffahuoneen wc:n peilikaapin netistä, säästyy sinulta runsaasti aikaa ja vaivaa. Samalla voit säästää myös rahaa – etenkin, jos lasket peilikaapin etsintään käyttämällesi ajalle tuntitaksan.

Peilikaappibudjetti

Peilikaappibudjetti saattaa tuottaa päänvaivaa. Leffahuoneen modernit laitteet ovat saattaneet viedä suuren osan budjetistasi ja rahat voivat olla tiukoilla. Vaikka kodin tekniikan yrittäisikin saada kuntoon pikkurahalla, saattaa nälkä kasvaa syödessä ja hyvät leffalaitteet tunnetusti nyt vain maksavat melko paljon. Ei hätää, sillä Rörfokuksen lajittelutoiminnot auttavat sinua löytämään budjettiisi sopivan peilikaapin! Jos olet liikkeellä pienellä budjetilla, suodata peilikaappien hakutulokset siten, että hakutulosten edullisin vaihtoehto näytetään ensin. Rörfokuksella voit tehdä löytöjä myös pikkurahalla – ja säästää näin leffahuoneen muuhun varustukseen!

Edullisimmillaan peilikaapin voi löytää Rörfokukselta jopa alle 200 eurolla, mutta yleensä peilikaappiin on hyvä varata ainakin hieman reilut 200 euroa. Kannattaa tutustua myös verkkokaupan hyviin peilikaappitarjouksiin, sillä voit säästää niiden avulla riihikuivaa rahaa! Jos peilikaapin valintasi ei ole rahasta kiinni ja etsit erityisen laadukasta premium-peilikaappia, voit selata peilikaappeja myös siten, että kalleimmat peilikaapit verkkokaupan valikoimista näytetään hakutulosten kärjessä. Tästä hintaluokasta löytyy jopa lähes 1 600 euron peilikaappeja, joten hintahaitari joustaa yllättävän paljon budjettisi, tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan noin 200 eurosta noin 1 600 euroon.

Yksi verkkokaupan upeimmista vaihtoehdoista on 120 senttimetriä leveä Ifö Option LED High -peilikaappi, josta löytyy näyttävä LED-valaistus sekä kolme pehmeästi sulkeutuvaa kaksipuoleista peiliovea. Kaapissa on myös peililasisivu, irrotettavat savunväriset lasihyllyt sekä pistorasiat, jotka on piilotettu kaappiin huomaamattomasti. Jos etsit premium-peilikaappia leffahuoneesi wc-tiloihin kannattaa tutustua tähän malliin ja hankkia tilaan kunnon Hollywood-tunnelmaa!

DynamiX